Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνία

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 • Δράση 5 ΑΣΔ - Έκθεση Προιόντων, 19/6/2008

 • Tελική εκδήλωση της Διακρατικής Συνεργασίας
  (Διακρατικό Εργαστήριο)
  Στις 18 Μαρτίου 2008, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στην Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων(ΕΕΔΕ), η τελική εκδήλωση της διακρατικής συνεργασίας στην οποία παρευρέθησαν εκπρόσωποι των φορέων από την Γαλλία και την Ιταλία, εκπρόσωποι των εργοδοτικών οργανώσεων της χώρας μας, των συνδικάτων και λοιπών φορέων.

 • Valorizing Experience - Transferring Good Practices
  (Εργαστήριο Ανταλλαγής Τεχνογνωσίας)
  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «ΕΜΠΕΙΡΙΑ» διοργανώνει, την Τρίτη 18 Μαρτίου 2008 (προσέλευση 9:30), Εργαστήριο Ανταλλαγής Τεχνογνωσίας με θέμα «Valorizing Experience - Transferring Good Practices», στην Ελληνική Διοίκηση Επιχειρήσεων (Λ.Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα)

 • Ενεργός Γήρανση: Ένα κοινωνικό συμβόλαιο αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών
  (Συνέδριο στην Αθήνα)
  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «ΕΜΠΕΙΡΙΑ» διοργανώνει, την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008 (προσέλευση 9:00), Συνέδριο με θέμα «Ενεργός Γήρανση: Ένα κοινωνικό συμβόλαιο αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών», στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Αθήνα).

 • ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε-LEARNING)ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΜΕ)»

  (Σεμινάριο e - learning)

 • ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Ε-LEARNING)ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ:
  «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ»

  (Σεμινάριο e - learning)

 • Network meeting of age-related projects in Greece, 23 Οκτωβρίου 2007

 • Συνάντηση της Α.Σ. «Εμπειρία» με τη Μ.Κ.Ο. "PRAKSIS"
  Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2007, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Μελών του Δ.Σ. και στελεχών της Α.Σ. «Εμπειρία» με τον Πρόεδρο και στελέχη της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "PRAKSIS", στα γραφεία της στην Αθήνα. Η "PRAKSIS" έχει ως βασικό στόχο τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.
  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν εμπειρίες σχετικά με την ηλικιακή ομάδα-στόχο του Έργου και συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης συναφών έργων της Κ.Π. "EQUAL".

 • Συνάντηση της Α.Σ. «Εμπειρία» με τον Ο.ΜΕ.Δ.
  Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2007, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Μελών του Δ.Σ. και στελεχών της Α.Σ. «Εμπειρία» με τον Πρόεδρο και στελέχη του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.), στα γραφεία του στην Αθήνα.
  Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το έργο της Σύμπραξης, η ανταλλαγή εμπειριών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και οι προοπτικές συνεργασίας στο μέλλον.

 • Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης «Ανάπτυξη οριζόντιων προσόντων»
  (Πρόγραμμα κατάρτησης στην Αθήνα)
  Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΑΚΜΩΝ , στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL και του Έργου: «Καινοτόμες προσεγγίσεις εφαρμογών κοινωνικού διαλόγου. Η περίπτωση της διαχείρισης της ενεργού γήρανσης», Α.Σ. ¨ΕΜΠΕΙΡΙΑ¨ ανακοινώνει την υλοποίηση επιδοτούμενου προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Ανάπτυξη οριζόντιων προσόντων». Εκπαιδευτικό επίδομα 3,5 ευρω, μικτά ανά ώρα κατάρτισης.
 • Η Ενεργός Γήρανση και η ποιότητα της εργασίας των μεγαλύτερων
  σε ηλικία εργαζομένων

  (Εργαστήριο στην Αθήνα)
  Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «ΕΜΠΕΙΡΙΑ» διοργάνωσε, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007, Εργαστήριο με θέμα «Η Ενεργός Γήρανση και η ποιότητα της εργασίας των μεγαλύτερων σε ηλικία εργαζομένων», στο Αμφιθέατρο της Γ.Σ.Ε.Ε.
 • Σύγχρονες Πολιτικές Αποτελεσματικής Διαχείρισης της Ενεργού Γήρανσης
  (Σεμινάριο στην Αθήνα)
  Στις 15, 16 & 17 Ιουνίου 2007 στα πλαίσια της Δράσης 10 (Πολιτικές Διαχείρισης Ενεργού Γήρανσης), πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με τίτλο «Σύγχρονες Πολιτικές Αποτελεσματικής Διαχείρισης της Ενεργού Γήρανσης»
 • Η Διαχείριση της Ενεργού Γήρανσης
  (Ημερίδα στην Αθήνα)
  Την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2006, η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Εμπειρία», στην οποία συντονιστής εταίρος είναι η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (Ο.Κ.Ε.), στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας (Κ.Π.) EQUAL, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Η Διαχείριση της Ενεργού Γήρανσης».
 • Οι λύσεις του EQUAL στις προκλήσεις της προσαρμοστικότητας
  (Σεμινάριο στη Βαρσοβία)
  Στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2006 πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία Σεμινάριο με τίτλο
  «Οι λύσεις του EQUAL στις προκλήσεις της προσαρμοστικότητας».

 

Copyright Α.Σ. Εμπειρία 2007
 


ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ EQUAL

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ